Slik blir du medlem

Comments Off on Slik blir du medlem

Vi oppfordrer ideelle organisasjoner, frivillige organisasjoner, og selskaper i både Norge og rundt om i verden til å delta i vår voksende fellesskap. Vi ønsker også individuelle medlemmer fra alle samfunnslag – inkludert studenter, unge fagfolk og alle som er engasjert i fredsbyggende eller fredsaktiviteter av noe slag.

Vi arbeider konstant med å øke medlemmenes innflytelse i å løse nasjonale og globale utfordringer ved å forsterke deres kollektive stemme. Vår allianse viser at helheten er større enn summen av delene. Medlemmene deltar i grupper, arrangementer og konferanser for å diskutere aktuelle saker, dele beste praksis og nye modeller for fredsbygging, samt utvikle samarbeidsinitiativer.

Vi er et betrodd fellesskap av kolleger og venner med integritet og håp for en bedre fremtid.

Medlemsfordeler

Du vil få tilgang til et bredt spekter av informasjon om fredsbygging på våre nettsider, inkludert kommende arrangementer, rapporter, forskning, jobbmuligheter og nyere utvikling i fredsarbeidet. Du får også muligheten til delta i samarbeidsinitiativ for mer effektiv fredsbygging i sårbare og ustabile regioner. Du kan også delta i sponsede fora, seminarer og workshops om temaer av vital interesse for fredsbygging.

Du vil få din egen profil på websiden hvor du kan opprette kontakt med andre medlemmer av nettsamfunnet og engasjere seg med andre fredsbygger. Du kan engasjere deg i dialog og debatt om pressende saker som har en direkte innvirkning på fredsarbeidet. Du får tilbud om å bli med i våre tilhørighetsgrupper innen utdanning, konflikt og skjørhet, kvinner og fredsbygging, samt muligheten til å delta i vår arbeidsgrupper for å dele arbeidet ditt, utvide din kunnskap og nettverk.

Hva vi forventer av deg

Vi har selvfølgelig ingen store krav til våre medlemmer, i bunn og grunn søker vi etter aktive og engasjerte medlemmer. Du må være interessert og dedikert i å bygge varig fred og sikkerhet over hele verden. Det er fint om du viser engasjement for å lære å drive effektiv, ansvarlig og nyskapende fredsbyggingsarbeid. I tillegg ønsker vi at du bidrar med en årlig, valgfri medlemsavgift. Vi ønsker alltid å utvikle oss videre som organisasjon, så det er veldig hyggelig om du ønsker å bidra med å rekruttere nye medlemmer til vår organisasjon.

Hvordan søker du

Veldig enkelt! Send oss en mail! Fortell oss hvem du er, hvor du bor, hva du gjør og ikke minst hvorfor du ønsker å bli en del av vårt fellesskap mot en bedre verden i fred og harmoni. Om du er medlem i andre organisasjoner med lignende formål eller har relevant erfaring fra slikt arbeid, så fortell oss gjerne om det. Det er ikke noe krav til å legge ved bilde, men gjør det gjerne om du vil.

Når vi har mottatt en e-post fra deg, vil du få et personlig svar tilbake med litt mer opplysninger fra oss. Det vil inneholde innloggingsdetaljer på vårt private område på websiden, samt generell informasjon om aktiviteter og hvordan du kan bidra fremover. Etter noen uker vil vi sende deg en blank faktura i posten slik at du kan betale ditt frivillige beløp i årsavgift hos oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Privacy Policy